Sobota, 27. júl 2024
SZSDT
FESPA
hlavná stránka informácie novinky FESPA Link Wroclaw 2019

FESPA Link Wroclaw 2019

Vroclav (poľ. Wrocław, nem. Breslau, po česky a historicky po slovensky Vratislav) je mesto v juhozápadnom Poľsku na rieke Odra, hlavné mesto Dolnosliezskeho vojvodstva. Mesto patrilo do Hanzy. Má 640 648 obyvateľov a je štvrté najväčšie mesto Poľska.
V dňoch od 12. - 14. septembra sa uskutočnilo v meste Vroclav, Poľsko  priateľské stretnutie FESPA Link Wroclaw 2019 (fotografie nájdete TU), ktoré s podporou FESPA organizoval poľský zväz sitotlačiarov a digitálnych tlačiarov PSSiDC v spolupráci so slovenským zväzom SZSDT a Asociací sítotisku a digitálního tisku ASD ČR. 
.
Skupina účastníkov navštívila firmu Integart-Drukarki Wielkoformatowe, kde sa uskutočnila prezentácia tlačiarenských strojov, tlačiarní HP Latex a inovatívnych 3 D tlačových riešení.
Súčasťou práce bola aj plavba po rieke Odra, prehliadka mesta Vroclav a prechádzky po jeho malebných uličkách.
.
... PL
Od 12 do 14 września we Wrocławiu odbywała się FESPA LINK WROCŁAW 2019 zorganizowana przez Polskie Stowarzyszenie Sitodruku i Druku Cyfrowego przy współpracy z zaprzyjaźnionymi stowarzyszeniami z Republiki Czeskiej Asociace sítotisku a digitálního tisku ČR  oraz Słowacji @SZSDT, ze wsparciem organizacji FESPA.
Grupa uczestników odwiedziła firmę Integart - drukarki wielkoformatowe, gdzie miejsce miały prezentacje maszyn do druku sublimacyjnego, drukarki serii HP Latex oraz innowacyjne rozwiązania w druku 3D.
Po części roboczej był  także rejs po Odrze, zwiedzanie Wrocławia i spacery najpiękniejszymi zaułkami miasta.
.
... SK
Ďakujeme účastníkom Fespa Link Wrocław 2019, firme Integart - veľkoformátové tlačiarne a nášmu skvelému sprievodcovi po Vroclavi.  Mali sme veľké šťastie, že nám mesto ukázal a povedal veľa zaujímavých informácií sprievodca Arkadiusz Förster.
.
... PL

Dziękujemy uczestnikom Fespa Link Wrocław 2019, firmie Integart - drukarki wielkoformatowe oraz naszemu wspaniałemu przewodnikowi po Wrocławiu. Mieliśmy dużo szczęścia, że miasto pokazał nam i opowiadał o nim Pan Arkadiusz Förster Przewodnik po Wrocławiu

 

*L*

Registrovaní a členovia SZSDT

FESPA
organizácia FESPA výstavy a akcie FESPA

Naši partneri
KASI
BARTOŠ
TEPEDE
CENTRUM SERVIS
PrintProgress
Slovenská chránená dielňa
Polygrafia & Fotografia
Tu môže byť
aj vaša reklama!
reklama na webe SZSDT