Sobota, 27. júl 2024
SZSDT
FESPA
hlavná stránka informácie novinky 10. vysokotlačené tričko Veľký Kriváň 2023 - ohliadnutie

10. vysokotlačené tričko Veľký Kriváň 2023 - ohliadnutie

Pri príležitosti 30. výročia činnosti SZSDT v Slovenskej republike sa v dňoch 07.-09. júla 2023 uskutočnila v krásnom prostredí Malej Fatry úspešná akcia 10. Vysokotlačené tričko Veľký Kriváň 2023.
.
Na stretnutie, ktoré SZSDT pravidelne organizuje ako seminár / teambuiding, prišlo 66 účastníkov v širokom vekovom spektre (vrátane detí).
.
Naše pozvanie prijal a 30. výročie činnosti SZSDT v Slovenskej republike prišiel s nami osláviť prvý prezident SZSDT (SZSR) a VIP hosť pán Dr. Milan Žilavý z Bratislavy.
Najpočetnejšiu skupinu vytvorili zástupcovia firmy Kasi a.s. Most pri Bratislave, druhé miesto v počte účastníkov obsadila firma ESKO Plavecký Štvrtok.
.
Je zvášť potešiteľné, že na tohtoročnom jubilejnom DESIATOM ročníku Vysokotlačeného trička sme mali tú česť privítať početnú skupinu 17 zástupcov partnerského zväzu ASD ČR.

V sobotu 08.07.2023 sme pri skutočne ukážkovom počasí absolvovali výstup z Vrátnej doliny na Veľký Kriváň. Niekto si vyšliapol trasu oboma smermi, niektorí iba cestu hore, niektorí využili službu lanovky. Na vrchole Veľkého Kriváňa vo výške 1708,70 m n. m. sme už tradične manuálne potlačili tričká - k dokonalej fixácii tlače prispela dostatočná koncentrácia kvalitného prírodného UV žiarenia.
Na záver potlače sme nezabudli ani na záznam do SZSDT kroniky a spoločnú skupinovú fotografiu.

Po návrate do Country Saloon Belá pokračoval náš teambuiding spoločnou večerou a v seminárnej časti výmenou informáciií a diskusiou.
V mene SZSDT

ĎAKUJEM

všetkým účastníkom za aktívne príspevky k úspešnému priebehu akcie 10. Vysokotlačené tričko Veľký Kriváň 2023.
Tešíme sa na osobné stretnutie a ďalšie spoločné akcie.

 


Pozrite si zopár fotografií z FotoGalérie SZSDT:
.
foto Ľudovít
.
foto Ľubomír Kobida
.
foto Petr Štutzbart
.
Pekný deň
.
Ľudovít Bartoš *L*
sekretár SZSDT
Registrovaní a členovia SZSDT

FESPA
organizácia FESPA výstavy a akcie FESPA

Naši partneri
KASI
BARTOŠ
TEPEDE
CENTRUM SERVIS
PrintProgress
Slovenská chránená dielňa
Polygrafia & Fotografia
Tu môže byť
aj vaša reklama!
reklama na webe SZSDT